Biljetter

Biljetterna säljs i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Klicka på länken nedan så kommer ni till biljettförsäljningen.  

Pga av restriktioner så säljes endast begränsat antal biljetter / pass ( om inget annat anges )

Fredagsbiljett 1: 200 kr 
( Berättarföreställning, konsert samt eldshow - endast 40 biljetter)
Fredagsbiljett 2: 100 kr 
( Eldshow - endast 40 biljetter)

Lördagsbiljett - Förmiddag: 100 kr 
( 2 föreställningar, workshops & pysselverkstad )
Lördagsbiljett - Eftermiddag: 100 kr 
( 2 föreställningar, workshops & pysselverkstad )


Söndagsbiljett - Förmiddag: 100 kr 
( 1 föreställning & flera workshops )
Söndagsbiljett - Eftermiddag: 100 kr 
( 1 föreställning & flera workshops )


Maten & fika

 På fredagen finns det enklare förtäring på Roosengård samt alkoholfria drycker till försäljning i samband med festivalen. 

På lördagen blir det fika & korvförsäljning vid bylogen 11:00-12:00 för första passet och sedan 15:00-16:00 för andra passet. Hotellet erbjuder Pizzabuffé från 17:00-19:00.

På söndagen blir det fika & korvförsäljning på Roosengård 11:00-12:00 för första passet och sedan 15:00-16:00 för andra passet.

Parkering

Vid Roosengård finns ca parkering för ca 20 bilar i samband med aktiviteterna.Vid vändplanen i slutet av byn finns massa fler parkeringsplatser samt även på den stora parkeringsplatsen öster om Hotell Köjagården.


Ps - glöm inte att lägga i handbromsen!


Hitta hit

Edsåsdalen är inte så svårt att hitta till: Kommer ni österut så är det bara att svänga av E14 vid Undersåker och Köra mot Vålådalen. När ni kör över Indalsälven svänger ni direkt höger och kör 7 km svagt uppåt!I Edsåsdalen kommer ni först fram till Hotell Köja som ligger på vänster sida om vägen ( Sportboden ligger på höger ). I mitten av byn på dalsidan ligger Roosengård och i slutet av byn ca 100 meter norr om vändplan ligger Bylogen.

Tillgänglighet

Uppdateras inom kort. 

Boende

Hotellet & vandrarhemmet kommer att ha öppet.  Varför inte förlägga hela helgen i Edsåsdalen med festivalbesök och utforskande av allt annat som denna pärla har att bjuda på. Klicka på länken för att komma dit.